La Ciutat de l’Aigua, sota aquest lema el districte d’Horta-Guinardó pretén promocionar els onze barris que el configuren, tant turísticament com culturalment amb una finalitat econòmica i de lluita contra l’atur. En aquest mateix sentit, Francina Vila, regidora d’Horta-Guinardó, ha afirmat que amb aquest programa “volem crear eines i aportar recursos per sortir de la crisi i lluitar contra l’atur”.

Espais com el laberint d’Horta, el Turó de la Rovira, el nucli antic d’Horta o la zona de l’antic Hospital de Sant Pau es donaran a conèixer entre barcelonins i turistes a través del nou Pla de Promoció Econòmica i Cultural del Districte.

L’AIGUA, LA PROTAGONISTA

El títol del programa cultural, La Ciutat de l’Aigua, no ha estat escollit envà sinó que és un dels elements protagonistes arreu del Districte.

Per tal de fer visibles i entenedores les zones amb més interès cultural, des de la regidoria s’estan ideant eines com un nou pla de senyalització o l’edició de guies-plànols de la zona que proposen diferents rutes. A més, està previst crear fulletons específics per a hotels així com ampliar els continguts de la web de rutes.

Són deu els itineraris que s’ofereixen des de la pàgina web d’Horta-Guinardó. Diferents recorreguts en les quals, a més, de la descripció escrita dels llocs d’interés, també es faciliten altres continguts d’utilitat com mapes, imatges o informació sobre els transports i horaris d’accés als punts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram