El bus va començar a funcionar el 6 de maig. Foto: Twitter (@miniautobusero)

El nou Bus de Barri 135, que circula pels barris de Sant Genís dels Agudells, Montbau i la Vall d’Hebron, està en marxa des del passat 6 de maig.

La nova línia, que surt de l’avinguda Jordà i fa 25 parades durant el seu recorregut, connecta diferents equipaments sanitaris educatius, esportius i cívics de Montbau amb altres de la zona de Sant Genís dels Agudells i de la part alta de la Vall d’Hebron. La línia té un recorregut circular de 6,7 quilòmetres i ha de servir perquè els seus usuaris s’estalviïn el pendent que caracteritza la zona. Funciona els set dies de la setmana i l’horari és de 7 a 21 h els feiners, de 8 a 21 h dissabtes i de 9 a 21 h diumenges i festius, amb una freqüència de pas de 45 minuts.

BUS POLÈMIC
D’altra banda, l’alta quantitat de busos que circulen pel Baix Guinardó, entre els quals hi ha el nou bus llançadora que va cap al Park Güell, segueix provocant polèmica al barri, especialment entre la gent gran del barri. L’11 de maig els veïns tenen previst manifestar-se una altra vegada per denunciar que no volen que el bus llançadora passi pel barri. El passat mes de gener ’Associació de Veïns i Veïnes del Baix Guinardó va aprofitar la visita de la Síndica de Greuges per denunciar “l’excessiva” circulació d’autobusos turístics al carrer Praga.