Els Mossos continuen investigant el cas. Foto: Arxiu

Dos homes van ingressar en presó preventiva el passat 21 de març després de ser els presumptes autors, la nit del 17 al 18 de març, de la violació a una menor al barri de la Clota. Per la seva banda, un tercer sospitós va quedar en llibertat provisional. L’agressió sexual es va produir en una furgoneta estacionada en un aparcament situat a l’aire lliure.

El primer avís que van rebre els Mossos d’Esquadra va ser, segons va informar el diari El Periódico, d’un amic dels sospitosos que, tal com ell mateix hauria explicat durant la trucada al 112, havia descobert que a l’interior del vehicle hi havia una noia semiinconscient. Un cop els primers agents de la policia van arribar al lloc dels fets es van trobar tres homes i la noia, de només 16 anys. La víctima, que coneixia els seus agressors, va ser traslladada a l’hospital Sant Joan de Déu, ja que tenia diverses ferides. A l’interior de la furgoneta la policia també va trobar una gran quantitat de sang.

Segons la informació d’El Periódico, un cop la noia va ser atesa a l’hospital i va poder prestar declaració, va explicar als Mossos d’Esquadra que no recordava res del que va passar aquella nit. El fet que la noia no pugui explicar els fets farà més difícil que la causa judicial avanci, tot i que lògicament no l’atura. A mesura que la investigació avanci el tribunal haurà de determinar exactament les imputacions. De moment la policia continua treballant en el cas per aclarir com es va produir la violació i si els presumptes autors es trobaven sota els efectes d’alguna droga.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram