Un moment del concert de Sanjosex. Foto: Línia Horta

El recinte modernista de l’Hospital Sant Pau es va convertir el passat 2 de juliol en un dels escenaris del festival Cruïlla XXS, que programa concerts en diferents punts de la ciutat.

L’encarregat de fer el tret de sortida va ser Cesk Freixas, que va estar acompanyat a dalt de l’escenari per Laia Llach. Freixas va presentar el seu nou disc en una estrena amb una bona resposta del públic, assegut en cadires separades per mantenir la distància de seguretat. Els dos següents dies el protagonisme va ser per a la Fura dels Baus, que va presentar l’espectacle ‘NN (NOVA NORMALITAT)’.

El 5 de juliol qui va pujar a dalt de l’escenari va ser Joan Colomo, que un cop més va exhibir la seva energia i un repertori on no falta mai el sentit de l’humor. La música va seguir el dia 7 amb Chicuelo, el 8 amb Gorka Benítez Trio i el 9 amb Raquel Lúa i Paula Peso.

Els dies 10 i 11 van arribar dos concerts molt esperats. Primer va ser el del cantant de La Bisbal d’Empordà, Sanjosex. L’empordanès va presentar el seu darrer disc, ‘Dos somnis’, que va anar acompanyat d’un ampli repàs d’altres cançons que van ser molt aplaudies pel públic. L’endemà va ser el torn d’una de les grans artistes catalanes, Marina Rossell, que amb les entrades esgotades va oferir un recital a l’alçada del seu talent.