Una imatge de l’edició del festival de l’any passat. Foto: Casa Groga

La dotzena edició del Festival d’arts de carrer DESPLAÇA’T ja està a punt d’arrencar. Ho farà el pròxim 27 de maig i al llarg de tres dies, fins al 29, omplirà les places i jardins del barri de Sant Genís dels Agudells de música, circ, teatre, dansa i diferents propostes sorpresa.

Després d’una llarga trajectòria, el festival, que és un projecte del Centre Cívic Casa Groga, es consolida amb un programa més complert que mai i, tal com expliquen els seus organitzadors, té com a objectiu “potenciar les disciplines cultural i artístiques que tenen lloc a l’espai públic”.

Aquesta dotzena edició es posarà en marxa amb la Always Drinking Marching Band, que presentarà el seu show musical itinerant La calle es nuestra, on reivindica el carrer com a “espai en el qual poder conviure i festejar tots junts”. Després de la part itinerant farà un concert amb un repertori a base de versions impossibles, clàssics, versions contemporànies i divertits gags musicals.

L’endemà, dissabte 28, tindrà lloc la mostra de cultura tradicional ‘Tradició i carrer’, que inclou dansa, llegendes, cançons i productes fets a mà. Al llarg del matí el públic també podrà gaudir, entre altres activitats, de tallers familiars i infantils, danses de diferents llocs del món i l’actuació de l’Esbart dansaire de Figueres i de la Colla de Bastoners de Masquefa, mentre que a dos quarts de dues del migdia començarà l’espectacle de foc a càrrec de Foc, drac i diables. A la tarda arribarà l’hora de la Marató, un espai que fa d’aparador de les últimes novetats en les disciplines d’art al carrer.

El DESPLAÇA’T! s’acabarà diumenge en una jornada on tot el protagonisme serà per al circ.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram