El nou servei de Bicing de la ciutat que entrarà en funcionament de forma gradual a partir del mes de gener permetrà que Horta-Guinardó guanyi 17 estacions noves. Es tracta del districte on les estacions creixeran més, ja que fins ara la xarxa d’aquest servei de bicis no arribava a moltes zones.

Per tal que els veïns puguin gaudir de les parades noves, però, caldrà esperar a finals d’abril, ja que primer es farà la substitució de les que ja existeixen. Durant l’acte de presentació del nou servei, la tinent d’alcalde Janet Sanz va destacar que “barris on no hi havia Bicing per fi tindran estacions”. De moment se n’ha instal·lat una en fase de proves al carrer Granollers.

En total, el nou servei de Bicing tindrà una flota de 7.000 bicis, 6.000 de les quals seran mecàniques i 1.000 elèctriques. Les noves bicis seran més còmodes i ergonòmiques. Per la seva banda, l’alcaldessa Ada Colau va afirmar que el nou Bicing “ha de servir per impulsar l’ús de la bici elèctrica com una opció de mobilitat efectiva a la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram