El Centre Cívic Guinardó acull des de dissabte passat, i fins al pròxim dia 17, la mostra d’art jove d’Horta-Guinardó, l’Stripart.

La inauguració de dissabte passat va reunir una bona quantitat de públic, que a partir de les nou del vespre va començar a omplir l’edifici. Una hora més tard van començar diverses actuacions de teatre, circ, música, dansa, peformances… i la nit es va acabar amb una festa a la piscina amenitzada pel DJ Xavi Mateu.

Al llarg d’aquests dies ja s’han fet i es faran diverses propostes escèniques, xerrades, tallers artístics per a grans i petits, i exposicions.

Per avui hi ha programada una nit escènica amb les obres ‘El somni de Ramiro’ i ‘Out of Office’, mentre que dissabte arribarà el torn de la pintura en família i la dansa al carrer. Aquest últim espectacle aposta per un taller de creació que farà un recorregut des del Centre Cívic Guinardó, pels carrers del barri i acabarà al búnquer del Carmel.

De cara a la setmana que ve hi ha programades vuit activitats més, entre les quals hi ha una nit de literatura oral, una tarda de circ o un taller de robòtica.