La plataforma Horta-Guinardó Decideix ja ha informat als veïns a les festes dels barris d’Horta i Montbau. Horta-Guinardó Decideix

La política catalana està en plena ebullició. Amb les eleccions autonòmiques a tocar i a menys d’un any de les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, tots els partits polítics van agafant posicions en la línia de sortida d’aquesta cursa. Paral·lelament, les plataformes cíviques i socials que treballen per organitzar una consulta popular sobre la independència de Catalunya a la ciutat comtal pel 10 d’abril proper continuen la seva tasca de sumar més voluntaris i informar a tothom sobre els seus objectius.

Aquesta és la feina que porten realitzant des de fa un temps els voluntaris de la plataforma Horta-Guinardó Decideix, que durant aquest mes de setembre han instal·lat els seus estands informatius tant a la Festa Major d’Horta com a les festes del barri de Montbau.

La presentació oficial i en societat del col·lectiu serà el proper dissabte, 16 d’octubre. La plataforma celebrarà durant tot el dia la 11a edició del Correllengua al Guinardó, en concret al parc del Nen de la Rutlla (Mare de Déu de Montserrat), que inclourà activitats de tot tipus, sempre amb el marcat caràcter reivindicatiu i catalanista que caracteritza el Correllengua.

La trobada començarà a les 11.30 del matí amb una diada de cultura popular. Tabalers, grallers i castellers faran diverses exhibicions de les tradicions catalanes més arrelades. A dos quarts d’una l’escriptor Màrius Serra llegirà el manifest del Correllengua i presentarà oficialment la plataforma Horta-Guinardó Decideix. A la una del migdia serà el torn de la música, a càrrec dels cantautors Jordi Gomara i Txus Morales. A més, durant tot el dia es podrà passejar per una Fira d’Artesania. A la tarda, les activitats aniran més encarades al públic infantil. Xanquers i una companyia de teatre faran la delícia dels menuts a partir de les cinc de la tarda. La nit portarà la música més contundent. A partir de les 21 hores, pujaran a l’escenari els grups Catarsi, Like a Gat i Igitaia, acompanyats per l’espectacle de foc dels Diables d’Horta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram