Foto d’una veïna. Foto: @Laiamoreno

Una avaria elèctrica va deixar sense llum diumenge a la nit gairebé 34.000 abonats de Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, entre els quals n’hi havia de diferents barris del districte.

Segons va explicar Endesa, la incidència es va produir entre un quart i dos de deu del vespre en dos transformadors d’una subestació de Sant Andreu que es van desconnectar de la xarxa elèctrica per causes que la companyia encara no ha pogut determinar. Els tècnics d’Endesa que es van desplaçar fins al lloc de l’avaria la van aconseguir arreglar dues hores més tard.

Diferents veïns d’Horta van fer evident el seu malestar a través de les xarxes socials, al mateix temps que van denunciar que, quan van voler trucar a Endesa per demanar informació, el telèfon de la companyia no funcionava.

FUITA D’AIGUA
D’altra banda, divendres passat es va produir una espectacular fuita d’aigua al carrer de Porto, al barri d’Horta. L’incident va provocar que molts veïns del districte es quedessin sense subministrament d’aigua, mentre que les imatges del carrer inundat d’aigua van cridar l’atenció a tots els veïns que passaven per la zona.

Segons va publicar BTV, l’origen de la fuita podria ser el trencament d’un pedaç fet al mateix conducte a causa d’una fuita anterior. Dissabte els operaris ja van aconseguir reparar la canonada i els veïns afectats van recuperar la normalitat des de les nou del matí. Ara caldrà pavimentar de nou la zona, ja que va ser necessari rebentar la calçada per accedir a la canonada.