Andana d’Alfons X (L4). F:Trenscat

El passat dia 7 de gener els Mossos d’Esquadra van detenir a un jove per haver agredit sexualment, presumptament, a dues noies de la ciutat.

Després de passar a disposició judicial, el detingut, Guillermo Arbey PS de 18 anys i veí del barri, va ingressar en un centre de menors ja que, tot i ser  major d’edat, en el moment de cometre les agressions era menor.

La primera de les agressions va ser el passat 12 d’octubre. La víctima, al sortir de l’andana de la parada de metro d’Alfons X, va ser abordada per part de l’agressor.

Concretament, se li va apropar pel darrere i, acte seguit, li va propinar diversos cops a la cara. Després de perdre el coneixement, Guillermo Arbey PS la va agredir sexualment. Abans d’abandonar el lloc li va robar la bossa de mà, un joc de claus, un paraigües i unes malles. La segona de les agressions va ser el dia de Nadal quan el detingut hauria seguit la víctima quan aquesta sortia de la mateixa parada de metro d’Alfons X.

A l’arribar al portal del domicili, l’agressor la va colpejar violentament i la va agredir sexualment. Gràcies a la denúncia de les víctimes i les posteriors gestions que van dur a terme els investigadors, el passat 7 de gener els Mossos d’Esquadra van poder detenir el presumpte autor dels fets quan aquest es trobava al seu domicili.