Tres veïnes del districte van denunciar a finals d’agost haver estat víctimes d’abusos sexuals i d’una violació.

El primer cas va passar quan una noia hauria estat violada la matinada del 20 d’agost quan tornava sola de la Festa Major de Gràcia. Després de la denúncia de la noia, els Mossos van començar a investigar els fets, tot i que de moment no hi ha hagut cap novetat.

Dos dies més tard, tal com va avançar El Periódico, una dona va ser atacada per un desconegut cap a les sis de la matinada quan obria el portal de casa seva. L’atacant li va fer tocaments a la dona i tot seguit va fugir quan un altre home va anar a socórrer la víctima després dels seus crits d’auxili.

Per últim, el 31 d’agost una dona va denunciar haver patit un abús sexual per part del taxista que la duia a casa després de sortir d’una discoteca. Segons va informar El Periódico, la víctima seia a la part de davant del vehicle, des d’on el conductor li hauria fet diversos tocaments i li hauria dit que “preferia que el pagués amb alguna cosa més que diners”. La víctima va marxar corrent i el taxista l’hauria perseguit pel carrer, fins que la noia en va escapar saltant un mur, des d’on va caure.