Els botiguers associats a Cor d’Horta i Mercat ja ho tenen tot a punt per sortir al carrer aquest dissabte i el vinent amb la 17a Festa del Comerç.

La mostra del proper dissabte tindrà lloc al carrer Dante Aligheri, des de Pantà de Tremp fins a Argimón i hi participaran unes 40 carpes. “Aquesta mostra serà una mica més petita que la propera però hi haurà activitats pels nens, un inflable i es farà un vermut popular al migdia”, comenta a Línia Horta Manuel Arias, president de l’entitat comercial.

La festa grossa serà el dia 1 de juny als carrers Tajo, Lisboa i Baixada de la Plana. La festa promet ja que la participació ha superat la d’altres anys. De fet, Arias explica que “estem molt contents perquè cada any teníem unes 70 carpes i aquest any en tenim 102”.

A part de les activitats infantils que es repeteixen en aquestes sortides al carrer, també hi haurà un escenari al carrer Lisboa on durant tot el dia s’hi faran espectacles, actuacions i música.

De les botigues que sortiran al carrer, hi haurà nou del Mercat- “amb representació de fruiteria, alimentació, xarcuteria…”, comenta Arias. A més, a l’interior de l’equipament es sortejaran cada mitja hora 60 euros en vals de compra entre els clients que hagin fet alguna despesa durant la diada.

Finalment, tal com afirmen els comerciants, “cap a les vuit del vespre començarem a repartir racions d’una vedella rostida entre el públic” amenitzant l’activitat amb música fins les 22h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram