Ernest Maragall Línia

Ernest Maragall, retratat pel Línia. Foto: Juan Cabré

L’àrea metropolitana barcelonina és una realitat menystinguda informativament com a entitat geogràfica, política i social, i el diari metropolità Línia vol fer-la visible, a més d’enfortir el sentiment de pertinença a aquesta comunitat.

És per això que, sumant esforços amb Espai Línia, el diari del Grup Comunicació 21 impulsa un cicle de conferències que, amb el títol de La ciutat metropolitana: progrés i futur, pretén ser un espai per a la conversa metropolitana serena i responsable. Un marc de diàleg constant i constructiu que contribueixi a combatre l’excepcionalitat que suposa l’abandonament informatiu d’una realitat tangible com la metròpoli barcelonina.

És en aquest context que s’emmarca la conversa amb el candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, que tindrà lloc dimecres 15 de febrer a les 18:00h a Espai Línia (carrer Girona 52, Barcelona). L’entrada és lliure i oberta a qualsevol persona que estigui interessada en el debat metropolità, i hi haurà torn de preguntes al final. La conferència serà en format conversa amb un periodista del diari Línia i versarà sobre els principals reptes que afronta el territori, vistos, en aquest cas, des de la identitat local de la capital barcelonina, però amb el prisma global de l’àrea metropolitana.

El cicle de conferències va estrenar l’any amb Jaume Collboni, candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, el 16 de gener, i amb Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i vicepresident executiu de l’AMB, el 18 de gener.

Un espai obert a tothom

Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, de 368 metres quadrats, està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.