Tots els participants, al final de la bicicletada. Foto: Bici Maragall

La bicicletada que van organitzar dissabte passat les plataformes ‘Carril Bici pel túnel de la Rovira, ‘Bici Maragall’ i ‘Pícnic x la Superilla’ per demanar millores a la superilla d’Horta i la creació dels carrils bici del passeig Maragall i del túnel de la Rovira va ser tot un èxit, tenint en compte la situació actual causada per la pandèmia.

La marxa reivindicativa, que va reunir al voltant d’un centenar de persones, va arrencar des de la seu del Districte i va recórrer la ronda del Guinardó, el passeig Maragall i va acabar a la plaça Eivissa. Les entitats organitzadores es van mostrar molt satisfetes amb la resposta a la convocatòria i van destacar que l’objectiu final és tenir una ciutat “més habitable i més humana”.

Durant tota la marxa l’ambient va ser molt festiu i familiar i es van poder veure diferents pancartes reivindicatives entre els participants. En algunes s’hi llegien missatges com ara ‘Volem un passeig amb carril bici, no una autopista’, ‘Carril bici a Maragall ja!’ o ‘No és un jardí, no és un ball, és l’autopista Maragall’. La bicicletada es va acabar amb una foto de família a la plaça Eivissa.