El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà avui a partir de les vuit de la tarda un acte dels Lluïsos d’Horta on la històrica entitat farà una triple celebració: la concessió de la Creu de Sant Jordi, el 150è aniversari de l’entitat i l’assoliment de la llicència d’activitats. L’acte no forma part del programa de la Festa Major, tot i que es pot considerar la millor prèvia d’aquesta celebració.

I és que el passat mes de maig els Lluïsos d’Horta, juntament amb 13 entitats catalanes més van rebre aquest guardó que entrega la Generalitat. El Govern, en l’any que l’entitat celebra el seu 150è aniversari, va reconèixer la trajectòria dels Lluïsos com “un exponent de la significació del moviment ateneístic català, i també de la promoció continuada de la nostra cultura a partir de l’eficàcia del moviment associatiu”.

El president de l’entitat, Miquel Àngel Aguilar, va declarar el passat mes de maig a Línia Horta que rebre la Creu de Sant Jordi “suposa un reconeixement a tota la gent que ha mantingut la casa viva al llarg de 150 anys”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram