Aquest diumenge es va celebrar la primera passejada solidària amb gossos, Camí gos, organitzada per la UE Horta, Horta Esportiva i la UA Horta.

La passejada es va fer sobre un recorregut de tres quilòmetres per quatre barris del districte amb sortida des del camp de futbol del carrer de Feliu i Codina i arribada a l’avinguda de l’Estatut. Aquest punt, però, no va marcar la conclusió de l’acte, ja que els espònsors de la prova, Picart, Pin up Dog’s i Steel, van proposar múltiples activitats per als animals a l’arribada i un sorteig de regals. La iniciativa, que no tenia precedents a la ciutat, va esdevenir una jornada festiva dels hortencs amb les seves mascotes amb un vessant solidari, ja que els 3 euros de cada inscripció es destinaran a l’associació Galgos 112, que actua en defensa dels llebrers.

El president de la UE d’Horta, Paco Carmona, va subratllar la importància de la iniciativa per al districte: “El nostre focus principal és l’esport, però no podem quedar-nos exclusivament aquí”. Carmona va assegurar que el club “és part d’Horta i, com a tal, vol fer activitats amb vocació de barri, i el Camí gos n’és un bon exemple”, afegint que “l’Àrea Social segueix treballant en aquesta òrbita de cara al futur”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram