La mostra d’enguany ofereix 11 obres. Foto: Arxiu

La 15a Mostra de Teatre Horta-Guinardó ja és aquí. Demà arrencarà una nova edició d’aquesta mostra que enguany ofereix 11 obres escenificades en la major part per grups de teatre del districte i que finalitzarà el pròxim 28 de novembre.

Els espais de representació d’aquesta quinzena edició són l’Ateneu Hortenc, la Biblioteca Horta-Can Mariner, el Casal Font d’en Fargues, el Centre Cívic del Guinardó, el Foment Hortenc, els Lluïsos d’Horta i el Local Social de Montbau. El Foment Hortenc acollirà demà la primera obra, ‘Quan ell és ell… i ella’, que anirà a càrrec del Grup Teatre Casinet, mentre que diumenge, al mateix espai, arribarà el torn de la Companyia de Teatre Rocaguinarda, que oferirà el seu espectacle ‘Sense títol (o històries de supervivents emocionals)’. Fins al dia 28 les nou obres restants es faran al llarg dels diferents caps de setmana.

Des de l’organització remarquen que “davant la situació actual, els grups i companyies teatrals del Districte”, s’ha apostat per crear una Fila 0 perquè la gent pugui “fer aportacions econòmiques que, una vegada recollides, seran donades a l’Associació Sant Cebrià-Menjador social, del barri de la Teixonera”. Les entrades per a cada espectacle valdran tres euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram