L’arribada del bon temps és sinònim, al conjunt de la ciutat i també al districte, de l’inici de la temporada de les Festes Majors dels barris.

En el cas d’Horta-Guinardó el tret de sortida el va fer Sant Genís, que va celebrar la seva Festa Major entre el 31 de maig i el 2 de juny. Durant els tres dies els veïns del barri van poder gaudir d’un programa amb actes per a tots els públics, mentre que el pregó va anar a càrrec de Maite Guzmán, directora de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. El mateix va fer el Baix Guinardó els dies 7, 8 i 9 de juny.

Qui també està de Festa Major és la Teixonera. La diada del barri va arrencar l’1 de juny i s’allargarà fins al 16 de juny. Alguns dels actes més destacats que s’han fet fins ara són el sopar de veïns i veïnes, el ball de Festa Major o la botifarrada popular. El 16 de juny la festa es tancarà amb la cantada d’havaneres i el correfoc.

Un altre barri que està de celebració és la Font d’en Fargues. En aquest cas la Festa Major va arrencar el 7 de juny i s’allargarà fins al dia 17 d’aquest mateix mes. Una vegada més els veïns poden gaudir d’un programa amb diferents activitats pensades per a totes les edats. Per últim, la Festa Major del Parc de la Vall d’Hebron arrencarà l’11 de juny i posarà el seu punt final el 29 de juny. El 23 inclourà la revetlla de Sant Joan.