Una vista del carrer Lledoner. Foto: Google Maps

Sant Genís dels Agudells ja disposa d’un nou espai públic que millora la comunicació entre la part baixa i la part alta del barri. Es tracta dels interiors d’illa dels carrers de Sidó i del Lledoner, la reforma del qual va començar el mes de març i ha acabat ara amb tres mesos de retard a causa d’uns problemes d’humitats.

El nou espai, de pràcticament 3.000 metres quadrats, és una mescla de zona d’estada i un pas que connecta dues de les principals avingudes del barri, el carrer de Natzaret i l’avinguda de Jordà. Abans d’aquesta reforma, que ha necessitat una inversió d’1,2 milions d’euros, la zona estava en molt mal estat i fins i tot s’havia utilitzat en diferents rodatges per representar zones degradades.

Està previst que el mes de setembre comenci la segona fase de les obres, que ha de servir per remodelar els entorns de l’interior d’illa i els seus accessos, especialment a la zona del carrer Lledoner, on es milloraran les entrades d’un bloc d’habitatges.