El conjunt del Feliu i Codina segueix a prop de la zona de ‘play-off’. Foto: TFC

La recta final d’octubre i el començament d’aquest mes han arribat amb un canvi de tendència per a la UA Horta. L’equip de Nacho Castro, que només havia perdut un dels primers nou partits (en l’estrena al Feliu i Codina, contra la Pobla), enllaça una sèrie de partits amb bons resultats a casa (el derbi contra l’Europa i els enfrontaments contra el Granollers i el Figueres) i derrotes a domicili (Terrassa i Vilassar de Mar, per 2-0 en ambdós casos).

Esportivament, però, des de finals del mes passat Castro ha recuperat Gerard Nolla, que va tornar als terrenys de joc en l’empat contra l’Europa després de superar una lesió al genoll. Nolla ja havia format part de la convocatòria contra el Banyoles una setmana abans, però no va arribar a saltar a la gespa.

El conjunt del Feliu i Codina posarà el punt final al penúltim mes de l’any a les Fontetes, contra el Cerdanyola FC, el pròxim diumenge 27, ja que el següent partit que jugarà a casa serà l’1 de desembre, en un nou derbi contra la UE Sants.

ALTS I BAIXOS
Una categoria més avall, a Primera Catalana, el Martinenc segueix instal·lat en la meitat alta del grup 2, tot i que una ratxa irregular recent impedeix que els del Guinardó s’acostin més als dos primers classificats, que després d’11 jornades són la Monta i el Santboià.