Des d’ahir al vespre, tant el Lima-Horta com el Martinenc coneixen els seus rivals en la primera competició oficial que afrontaran: la Lliga Catalana.

Les de Sergio Manzano, que la temporada passada van arribar a la final de la Lliga Catalana Femenina 2, formen part del grup 3 i jugaran contra el Segle XXI i el Joventut de Badalona. El partit contra la Penya es jugarà el 5 de setembre al Virolai, mentre que dues setmanes més tard l’equip salmó intentarà segellar la classificació per a la Final a Quatre a Esplugues. El títol es jugarà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

Per la seva banda, el conjunt del Guinardó ha quedat enquadrat al grup 8 de la Lliga Catalana EBA amb la UE Sant Cugat i el SESE. El primer dels dos enfrontaments que els d’Hugo González hauran de jugar de totes totes serà el 19 de setembre al Vallès Occidental, mentre que el derbi contra els de Nou Barris està previst per al 3 d’octubre. Els primers classificats de cada grup es classificaran per jugar la Final a Vuit prevista pels dies 10 (quarts de final), 11 (semifinals) i 12 d’octubre (final) amb seu encara per determinar.