Un moment després de perdre contra el San Cristóbal. Foto: Twitter (@laiaines_)

Els bons resultats continuen sense arribar amb regularitat, i la Unió Atlètica Horta de Nacho Castro segueix perdent posicions gairebé cada jornada que passa a Tercera. Els del Feliu i Codina, a més, han vist com dos dels jugadors de la primera plantilla, Uri Llavería i Narcís Barrera anunciaven (per diferents motius) que abandonen l’entitat.

Superada la 24a jornada, la de la visita del CE Manresa al Feliu i Codina, els blancs veuen com estan a una distància força semblant de la zona de play-off que de les posicions de perill. La voluntat, però, és començar a encadenar millors resultats que els aconseguits en els darrers mesos.

El calendari immediat, però, és d’aquells que fa vertigen. El febrer s’acabarà amb la visita del líder, l’Hospi, al Feliu i Codina el pròxim diumenge 23 al migdia, ja que el següent partit després de l’enfrontament contra els riberencs ja serà el primer dia del mes de març. Aquell diumenge l’equip visitarà el Narcís Sala per jugar contra el Sant Andreu, mentre que els dos següents reptes seran Banyoles i Europa.

EL MARTINENC, EN RATXA
Ben diferents, en canvi, estan sent els resultats del Martinenc, immers en una dinàmica guanyadora d’ençà que va començar l’any que ha catapultat els del Guinardó fins a la zona alta del grup 2 de Primera Catalana. Només un daltabaix de la Monta permetria que els vermell somiessin amb l’ascens directe, però la posició de play-off és un objectiu ben realista.

Can Vidalet, Vista Alegre i Valls seran els tres pròxims contrincants que els de Javi Gómez hauran de superar.