El Feliu i Codina segueix gaudint de bon futbol. Foto: Twitter (@MarcBonel4)

Les jornades continuen passant i l’Horta, que ja no és cap sorpresa sinó una realitat i una certesa, es manté ferm en la zona de play-off d’ascens a Segona B. Ara, que falten set jornades perquè s’acabi la fase regular de la competició, els de Nacho Castro continuen amb tres punts de marge sobre el cinquè, el Sant Andreu.

A principis del mes passat es va trencar la bona ratxa del conjunt blanc, amb una derrota a Granollers, però d’aleshores ençà, l’equip va encadenar quatre triomfs seguits, fins que en la darrera jornada de març l’equip va empatar al Feliu i Codina contra el líder, l’Hospitalet (1-1).

Així, el conjunt blanc segueix mirant endavant i sominat amb acabar la lliga entre els quatre primers i, a més, disputarà quatre dels set partits que resten com a local. Aquest calendari farà que els hortencs visitin Sant Feliu de Llobregat el pròxim dia 6, que rebin el Vilafranca i que acabin el mes a Cerdanyola i al Feliu i Codina contra el Sant Andreu.

ORGULL VERMELL
Per la seva banda, el Martinenc està virtualment descendit, però Manel Moya, després de l’empat contra la Pobla (2-2), el tècnic va dir a Betevé que seguirant competint i donant la cara en les jornades que falten fins al final.

Els vermells han puntuat en quatre dels últims sis partits (un triomf i tres empats) i en les jornades que han de venir visitaran el Sants (el dia 7), rebran l’Hospi, viatjaran a Sant Feliu i tancaran el mes contra el Vilafranca.