Els tres punts del primer partit de l’any van volar a Castelldefels. Foto: UEC

La UA Horta va tancar el 2019 perdent… i ha estrenat l’any nou de la mateixa manera. El conjunt de Nacho Castro (sancionat en aquest enfrontament) va perdre en la vigília de Reis contra la UE Castelldefels (1-4), un resultat que, a la pràctica, significa cloure la primera volta esportiva amb una derrota, ja que el partit de la dinovena jornada, contra el Reus, no va jugar-se i els blancs van sumar els tres punts de forma automàtica per l’eliminació d’aquest equip de la competició.

D’aquesta manera, els hortencs posen el punt final a la primera volta amb 29 punts, gràcies a les vuit victòries i els cinc empats aconseguits en les primeres 19 jornades de la temporada 2019-20. Els números són força semblants als del curs passat, quan l’equip va arribar a l’equador de la competició amb 34 punts, si bé cal considerar que la temporada 2018-19 hi havia 21 equips en la categoria, mentre que en aquesta lliga n’hi ha 19. El conjunt de Nacho Castro van arribar a l’intermig de la lliga en sisena posició el curs passat, mentre que enguany, l’equip ocupa la novena posició.

Els blancs van aprofitar el cap de setmana lliure per jugar un amistós contra l’Escola Esportiva Guineueta, una de les grans sorpreses del primer tram del grup 1 de Primera Catalana.

La resta de partits del primer mes de l’any per als del Feliu i Codina seran el diumenge 19 a la Pobla de Mafumet, en el que serà el debut en la segona volta, o el matx contra l’Igualada que tancarà els compromisos del gener.