Els gols d’Arranz han estat clau durant la primera volta. Foto: UAH

La UA Horta no vol passar ni una temporada més a Primera catalana. L’equip de Xavi Molist ha protagonitzat un tram inicial de primera volta amb unes xifres magnífiques (només ha ocupat dues posicions, la primera, d’ascens directe a Tercera divisió, i la segona que dóna dret a jugar el play-off contra el segon classificat del grup 2) i juntament amb equips com l’Andorra, el Mollet, el Lloret o la UE Sants és un dels clars candidats a pujar a final de temporada.

El rendiment del conjunt blanc s’explica, en bona part, per l’encert d’un dels fitxatges de l’estiu, Sergi Arranz, que ha tornat al Feliu i Codina i és el referent de l’equip en la parcel·la ofensiva, anotant gairebé la meitat dels gols que aconsegueix el seu equip. L’Horta reprendrà la competició després de les festes el dia 8 de gener, quan rebrà la visita del Girona B.

Per la seva banda, el Martinenc ha aconseguit refer-se d’un inici de lliga amb certs dubtes, en el qual només va aconseguir guanyar un partit en les sis primeres jornades. Però a mesura que les setmanes han anat passant, Miguel López ha aconseguit acoblar les noves peces i l’equip ha començat a obtenir millors resultats, fins al punt que des de principis de novembre només ha perdut un partit i els vermells miren també cap a la zona alta, tot i que encara són alguns punts per sota de les posicions d’honor. Els del Guinardó també jugaran el primer partit del 2017 a casa, el dia 8 de gener, quan rebran la visita del CD Masnou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram