Els blancs visitaran els camps del Santfeliuenc i del Vilafranca. Foto: FCF

El 2019 encara la seva fi, de manera que els equips de futbol es preparen per a les darreres jornades de l’any. En el cas de l’Horta, Nacho Castro ha tingut uns dies extra per preparar els dos darrers partits de Tercera d’aquest 2019 inoblidable (amb tota la plantilla menys Sergio Bermúdez, convocat amb la selecció que jugava la primera fase de la Copa de les Regions UEFA).

El conjunt blanc, vuitè amb 25 punts (només dos menys que el quart, la Pobla de Mafumet) va començar el mes amb una victòria per la mínima en el derbi contra el Sants (1-0) el passat diumenge 1 i vol que les dues visites d’aquest mes serveixin per recuperar sensacions. L’equip visitarà el camp del Santfeliuenc el pròxim dissabte 14, mentre que l’últim repte per al conjunt de Castro també serà lluny de casa, al camp del Vilafranca.

RECTA FINAL EXIGENT
Una categoria més avall, el Martinenc afrontarà un tram duríssim de calendari durant les darreres setmanes del mes. El conjunt vermell s’acomiadarà de l’afició fins al 2020 el pròxim dia 15 amb un derbi molt atractiu contra la Monta, mentre que l’últim repte serà una setmana més tard al camp de l’Atlètic Sant Just.

Els de la Prosperitat són líders, tot i que el passat diumenge 1 van perdre el primer partit del curs contra el Santboià, mentre que els grocs són la gran sorpresa de Primera Catalana.