El conjunt blanc ja ha visitat el camp de l’Hospitalet. Foto: CELH

L’Horta de Nacho Castro ja s’ha guanyat, per mèrits propis i els resultats obtinguts, que se’l consideri un dels favorits a lluitar per tornar a acabar la lliga entre els quatre primers. De fet, superades les primeres nou jornades, l’equip segueix còmodament instal·lat en una de les places de play-off.

El conjunt blanc s’està mostrant particularment fort al Feliu i Codina, on ha aconseguit sumar tots els punts des de la derrota en l’estrena a la lliga contra la Pobla de Mafumet (1-2). Els de Castro han adoptat el que en l’argot futbolístic es coneix com a ‘mitjana anglesa’: guanyar a casa (contra el Manresa i el derbi contra el Sant Andreu) i empatar a domicili (a l’Hospitalet i a Terrassa, al camp del San Cristóbal).

L’últim partit del mes serà un dur desplaçament a l’Olímpic de Terrassa, mentre que els primers enfrontaments del mes de novembre portaran l’equip a rebre l’EC Granollers, a visitar el Vilassar o a jugar contra el Figueres.

ALTS I BAIXOS AL GUINARDÓ
Una categoria més avall, al grup 2 de Primera Catalana, el Martinenc alterna bons i mals resultats en aquesta recta inicial de la lliga. El conjunt vermell va encadenar dues ratxes de triomf, empat i derrota que el van portar a estar-se en la meitat de la taula.

La visita al Catllar del dia 27 serà l’últim partit del mes, mentre que el novembre farà que l’equip jugui contra el Martorell, el Mollerussa o l’Almacelles.