L’Horta va derrotar el Vilassar, el líder de la classificació. Foto: UAH

Falten tres partits per finalitzar la temporada regular a Primera catalana i l’Horta està en una molt bona posició per acabar assolint un objectiu que se li resisteix des de fa anys, l’ascens a Tercera. Tot i que els homes de Xavi Molist van perdre diumenge dia 8 contra el Vic a domicili per 2 a 1, encara mantenen intactes les seves possibilitats d’ascendir de categoria.

Ara per ara, l’Horta és quart amb 51 punts, a dos de la segona posició –que dóna accés a la promoció d’ascens, en la qual jugaria amb el subcampió de l’altre grup de Primera– i a quatre del liderat, des d’on ascendiria de manera directa. 

Després de la derrota que l’equip va patir el passat dia 8 a Vic, els rivals de l’Horta en les tres pròximes jornades seran, per aquest ordre, el Mollet, l’Escala i l’Escola de Futbol Mataró, conjunts que ocupen la part mitjana i baixa de la classificació, uns partits a priori assequibles pels hortencs.

Per la seva banda, el Martinenc va guanyar el passat dia 8 a l’Escala (0-3), un resultat que fa pujar els vermells fins a la cinquena posició amb 48 punts. Tot i que és molt difícil, els del Telègraf tenen encara opcions matemàtiques d’assolir la segona i primera posició, les quals té a cinc i set punts respectivament. En el pròxim partit el Martinenc rebrà la visita del tretzè, l’Escola de Futbol Mataró.