El campionat és l’únic ITF de l’Estat dotat amb 15.000 dòlars. Foto: CHF

Més de 30 joves jugadores estan participant des de dilluns passat i fins diumenge en el Women World Winner, un torneig de tennis impulsat pel Club Hispano Francès que pretèn oferir a les promeses l’oportunitat de competir en un campionat internacional a casa, en terra batuda i tant en individuals com en dobles. A més, aquest torneig és l’únic ITF femení de l’Estat espanyol dotat amb 15.000 dòlars de premis.

“A l’Estat hi ha molts pocs tornejos femenins en terra batuda, i des del club volíem lluitar contra això”, explica Anna Masfarné, directora del Woman World Winner, un torneig que pretén “convertir-se a poc a poc en un petit Comte de Godó de noies”.

Moltes de les participants són jugadores estrangeres procedents de països com França, Argentina, Itàlia o Equador, entre altres. Segons asseguren des del club organitzador, aquest fet suposa una oportunitat per a les tennistes locals perquè es puguin enfrontar a rivals internacionals a casa, sense haver de pagar un cost elevat per realitzar un viatge a l’estranger. En els primers dies de competició ha destacat el paper de l’australiana Seone Méndez, de 16 anys, i la parella formada per l’argentina Tatiana Bua i la catalana Georgina García-Pérez.

L’Hispano Francès va gaudir ahir de la visita de l’extennista Àlex Corretja, que va assistir a diversos partits del torneig.