L’equip necessita millorar, especialment a casa. Foto: Pedro Salado / UAH

La UA Horta hauria d’haver jugat el darrer partit del 2020 ahir, un derbi al Municipal de l’Energia contra la UE Sants, però un cas de positiu de coronavirus a l’equip santsenc va obligar a ajornar el partit i va permetre que la plantilla deixés de competir abans del que estava previst.

L’equip ha acusat massa la irregularitat en aquest primer tram de lliga i un aspecte clarament millorable són els resultats al Feliu i Codina, on van guanyar el primer partit (1-0 contra el Banyoles) però on no han tornat a puntuar (1-2 contra el Sant Andreu, la Fundació Esportiva Grama i el Cerdanyola i 2-3 contra la UE Vilassar de Mar).

A l’espera, doncs, que els responsables de la lliga fixin la data per al partit contra els de Tito Lossio, la plantilla gaudirà d’un descans competitiu fins al 17 de gener, ja que en la jornada del segon cap de setmana de l’any 2021 gaudiran del descans que tenen tots els equips per la configuració imparella dels grups de Tercera Divisió.

EL MARTINENC TORNA
Per la seva banda, i si no hi ha cap altre contratemps sanitari, el Martinenc tornarà a jugar el cap de setmana dels dies 9 i 10 del 2021. El passat dia 10, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar la reestructuració de les seves competicions, que es resoldran a una única fase o volta.

Per això, tot i que no se celebrarà cap Campus de Nadal ni se cediran les instal·lacions per fer activitats, el club ha anunciat que donarà l’opció a tots els jugadors que ho vulguin a seguir entrenant aquests dies al Municipal del Guinardó.