Un moment del partit del Martinenc contra el Lleida B. Foto: FCM

Set jornades i tot per decidir: el Martinenc es jugarà les opcions de tornar a la Tercera Divisió en els pròxims dos mesos. El conjunt de Miguel López ocupa la tercera plaça (empatat a punts amb el segon) i a sis punts del líder, el San Cristóbal.

Els del Guinardó han enllaçat tres victòries i tres empats des de finals de febrer que mantenen intactes les opcions de promoció i que també han servit per retallar lleugerament la distància respecte dels terrassencs, que del mes de novembre ençà només han perdut un partit.

El conjunt vermell, però, afronta un tram del calendari duríssim durant les últimes jornades d’aquest mes. El Martinenc visitarà el camp de l’Andorra (el dissabte 14), rebrà la visita de l’Igualada (el diumenge 22) i tancarà els compromisos d’aquest abril a domicili, a Sant Carles de la Ràpita, el diumenge 29.

L’HORTA ÉS AMBICIÓS
Per la seva banda, i un cop que els deures ja estan fets, l’Horta de Nacho Castro s’ha marcat com a objectiu tancar la temporada del retorn a la Tercera Divisió en la posició més alta que sigui possible. Ara mateix, els hortencs són desens i els seus pròxims rivals en la recta final del mes seran el Gavà (a casa el dia 15) o l’Europa (al Nou Sardenya el dia 22).