Un moment de la victòria contra el SESE. Foto: Martinenc

Entre els dies 10 i 12 d’aquest mes el Martinenc sabrà si la temporada 2020-21 comença amb un títol. Els d’Hugo González, campions del grup 8 de la Lliga Catalana EBA (amb dues victòries contra el SESE i la UE Sant Cugat) jugaran els quarts de final d’aquesta competició el pròxim dissabte 10 a partir de les 6 de la tarda a Mollet del Vallès.

L’equip vermell es veurà les cares contra el vigent subcampió de la competició i un conjunt que el curs passat era un dels aspirants a l’ascens a LEB Plata.

El sorteig ha volgut que el Martinenc hagi de desplaçar-se al Vallès Oriental per a aquest enfrontament, però si els del Guinardó superen aquesta eliminatòria, tant les semifinals com la final es jugaran al Josep Mora de Mataró. Els altres aspirants a la Lliga Catalana són el CB Valls, l’AE Badalonès, el CB Roser, el CB Artés, la UE Mataró i el Sol Gironès Bisbal Bàsquet.

Un cop s’hagi acabat la Lliga Catalana, els de González tindran uns dies per preparar el debut a l’EBA, el pròxim dissabte 17 a casa contra el CB Vic. La resta de partits del mes seran contra el CB Joventut Llucmajor (a Mallorca) i a casa contra l’Almozara.

ESTRENA AJORNADA
Per la seva banda, el Lima va tancar la Lliga Catalana Femenina 2 amb un triomf i una derrota (no va jugar la fase final) i en condicions normals ja hauria d’haver debutat a la Lliga Femenina 2, però la Federació Espanyola de Bàsquet va ajornar la primera jornada, prevista per al primer cap de setmana d’aquest mes.

Les de Sergio Manzano, doncs, començaran la fase regular de la competició el pròxim dia 10 a Esplugues contra el Segle XXI. El primer partit al Virolai, doncs, serà una setmana més tard contra el Basket Almeda.