Seria el segon ascens consecutiu de l’equip. Foto: CVVH

El Club Vòlei Vall d’Hebron ha de prendre una de les decisions més importants de la seva història. Des del passat dijous 21, el club sap que la Federació Espanyola l’ha escollit com un dels dos candidats per pujar a la Superlliga (com a primer classificat del seu grup de Superlliga 2) de cara al curs que ve. Això, però, no està clar que acabi passant.

“Aquesta proposta és una recompensa a la feina que hem fet en els darrers cinc anys, és merescut, però hem d’estudiar-ho tant des del punt de vista econòmic com des de l’esportiu i l’estructural”, explica el president de l’entitat, David López, a Línia Horta. “Un salt d’aquest tipus ens obligaria a fer molts canvis. Per exemple, el salt de les jugadores de la base al primer equip seria encara més gran i per a una entitat com la nostra, que es basa en el planter (totes les jugadores del sènior són catalanes i cap d’elles és professional) podria ser un risc. I el que tenim clar és que no posarem en risc el model”, apunta el mandatari del CVVH.

Així doncs, la junta directiva haurà de celebrar una reunió en la qual aquest aspecte serà la gran decisió. En cas afirmatiu, significaria el segon ascens consecutiu per al primer equip femení l’entitat i el fet que les de la Vall d’Hebron fossin l’únic equip de la ciutat i de Catalunya en la màxima categoria. “Caldria veure també quina lliga queda. La Federació Espanyola (RFEVB) diu que són 12 equips, però quins? Es podrà volar amb normalitat per anar a les Canàries? A quin preu? Ara mateix, hi ha moltes preguntes que no tenen resposta”, conclou López.