Un dels últims enfrontaments entre els dos equips a Tercera. Foto: FCM

L’últim partit del 2018 serà un derbi. Martinenc i Horta s’enfrontaran, el pròxim diumenge 23 a les 12 del migdia al municipal del Guinardó, en un dels partits més desiguals (sobre el paper) que es recorden entre els dos grans conjunts del districte.

Serà una gran festa del futbol, però el Martinenc no l’afronta en el seu millor moment. I és que ni la tornada de Manel Moya a la banqueta del Guinardó ha servit per recuperar sensacions en un conjunt vermell enfonsat a la classificació i que només ha aconseguit guanyar un partit en tot el curs. Els vermells només sumen vuit punts en 18 jornada i, abans de jugar contra els seus veïns, hauran de visitar el Narcís Sala el pròxim dia 16 per jugar contra un Sant Andreu que tampoc viu el seu millor moment a la lliga però que va donar una gran imatge al camp de l’Atlético de Madrid.

Al Guinardó, doncs, no viuen dies feliços, cosa que sí que passa a Horta. Els de Nacho Castro van recuperar la quarta posició, una de les de play-off, gràcies a la victòria del passat dia 9 al camp del Castelldefels (i als empat de Reus B i Terrassa) i voldran tancar un any excel·lent, amb final de Copa Catalunya inclosa, guanyant també el derbi. Però abans de visitar el Guinardó, els hortencs defensaran la quarta posició en l’últim partit al Feliu i Codina, el diumenge 16 contra l’Europa de David Vilajoana.