Joan Vives no seguirà al Feliu i Codina el curs que ve. Foto: UAH

Fins ara hi ha hagut moltes més sortides que renovacions (de moment només la del lateral Albert Vega, Peke) i fitxatges, però la UA Horta de Víctor Valdés ja comença a dibuixar-se.

Després que es confirmés l’arribada de l’exporter del Barça i el Manchester United, entre altres equips, el dia 28 del mes passat, han començat a anunciar-se les primeres baixes; Luis Gaudioso, Yamandú Morgade, Joan Vives, Joan Inés Gil i Marc Rio han anat anunciant que no seguiran al Feliu i Codina la temporada que ve.

Falta, doncs, que l’ambiciós projecte que el conjunt presidit per Paco Carmona vol per a la temporada 2020-21 comenci a anunciar incorporacions, a l’espera de saber també en quin moment pot tornar a entrenar perquè els jugadors recuperin sensacions després de més de tres mesos sense trepitjar la gespa.

EL MARTINENC TAMBÉ ES MOU
Els blancs, doncs, encetaran el curs que ve volent ser un dels candidats a la lluita per l’ascens a Segona B, un objectiu (la batalla per pujar) en la qual també vol estar el Martinenc.

El conjunt del Guinardó també ha començat a moure’s en el mercat per ser un dels conjunts més forts de la Primera Catalana. Aleix Lage (ex del Sants) i Martí Tàpia (procedent del Vilafranca) són les primeres cares noves del projecte vermell 2020-21, als quals s’ha de sumar el porter Roy Zambrano, que puja definitivament del filial al primer equip.

També en clau Martinenc, des de finals del mes passat el sènior femení sap que és nou equip de Preferent. Les resolucions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) permeten l’ascens del conjunt de Guillem García.