És molt aviat per aventurar-se a fer qualsevol mena de pronòstic, però les sensacions d’aquest tram inicial de la UA Horta són positives. L’equip de Nacho Castro manté la bona inèrcia que va permetre que el curs passat, contra tot pronòstic, accedís al play-off d’ascens a Segona B.

Els bons resultats es mantenen al Feliu i Codina (els hortencs han arrencat la temporada amb un saldo positiu i només han caigut a la Copa Catalunya contra el CF Badalona, un rival de superior categoria) i l’equip tancarà el mes a casa el pròxim diumenge 22 contra el Manresa abans d’afrontar el primer gran test del curs a domicili, la visita al camp de l’Hospitalet una setmana més tard. El derbi a casa contra el Sant Andreu o el viatge a Banyoles seran els primers partits de l’octubre.

De cara a aquestes jornades que han de venir, Castro podrà incloure en l’equip l’últim jugador blanc, el xinès Zhang Aokai, cedit per l’Espanyol.

ESTRENA ESPERANÇADORA
Un esglaó més avall, al grup 2 de Primera Catalana, el Martinenc també ha protagonitzat una bona arrencada i va guanyar per la mínima en la seva estrena contra el Tàrrega (1-0).

El conjunt de Javi Gómez jugarà l’últim partit del mes al Guinardó el pròxim dia 22 contra l’Ascó i tancarà el primer mes de la lliga visitant Vilanova i la Geltrú. Can Vidalet (a casa) i Vista Alegre (a domicili) seran els primers reptes de l’octubre.