Més de 35 paradetes van participar en la jornada. Foto: Districte

Ambient festiu i familiar amb la participació de més de 35 paradetes i amb una gran afluència de públic. Aquesta és la valoració que van fer des de Cor Horta de la jornada de Comerç al Carrer de primavera, que es va celebrar durant tot el dia del passat dissabte 1 de juny. De forma paral·lela a l’activitat comercial es van organitzar activitats lúdiques per als més menuts, tota mena de tallers i exhibicions, una zona de gastronomia davant de l’escenari i una zona d’alimentació amb productes de la terra en la zona compresa entre els carrers Tajo, Baixada de la Plana i Lisboa.

Els associats de l’eix van muntar carpes i estands per vendre els seus millors productes i fer ofertes de cara a la temporada estival que començarà en unes setmanes, mentre que de forma simultània, al llarg de la jornada, Cor Horta va organitzar classes magistrals de zumba i de crossfit, actuacions de dansa a l’estil Bollywood, una passejada amb gossos de la mà de ‘Lo Més Bo, mmm’, una lectura de poemes i la presentació del projecte Tu escriu que jo et dibuixaré, a càrrec de Fe Ferrer del Centre Mèdic i Psicològic i de Punt Esport.

Per posar el punt final a aquest llarg dia, tothom va poder gaudir amb un concert de gairebé una hora i mitja de durada amb el músic de Mollet del Vallès Pele Bernial, conegut artísticament com Pele McLeod.