El Bar Plaza, un dels guardonats

El Bar Plaza, un dels guardonats. Foto: Carmel Comerç

El barri del Carmel va celebrar la seva particular entrega de premis al comerç local el passat 26 de novembre amb una nova edició dels Premis Impuls, uns guardons que fa més de 10 anys que entrega la Federació de Comerciants dels Tres Turons juntament amb Carmel Comerç i els Comerciants de la Teixonera. Les dues entitats comercials entreguen cadascuna un premi a un establiment associat que s’hagi presentat com a candidat.

En aquesta edició, els premis han estat pel Bar Plaza de la Teixonera i la Farmàcia Padró del Carmel. Tal com explica l’Encarna, de Carmel Comerç, el primer establiment guardonat ho ha estat per reconèixer un local que fa 58 anys que funciona i que actualment està liderada per la tercera generació familiar. Mentre que el cas de la Farmàcia Padró és un reconeixement per l’exemple de superació que representa la filla dels propietaris d’un establiment molt conegut al barri. I és que l’Encarna explica que els pares de l’actual propietària van morir l’any passat en un espai de 10 dies. Tots dos eren molt estimats al barri per la implicació que tenien més enllà de la farmàcia. La filla va decidir tirar endavant el negoci i, un any més tard, ha aconseguit “guanyar-se l’estima”.

Més reconeixements

I això no és tot, perquè els premis que organitza l’Ajuntament per cada districte ja s’estan celebrant. Els d’Horta-Guinardó es van fer el 16 de novembre i un dels reconeixements va ser, precisament, per a Carmel Comerç per la seva tasca de promoció del comerç local al barri.