La reforma té un cost de 150.000 euros. Foto: Catalunya Film Comission

El Mercat del Carmel presentarà grans canvis aviat. Entre aquest mes i el novembre, l’Institut Municipal de Mercats hi està duent a terme una remodelació amb un pressupost de 150.000 euros.

L’objectiu de les obres és fomentar la concentració comercial i crear un espai de dinamització que millori l’atractiu del mercat. Per fer-ho possible, els treballs consistiran a enderrocar dues illes de parades de la part central de la planta de vendes.

La del Carmel és una de les 30 remodelacions que l’Ajuntament posa en marxa als mercats de la ciutat durant aquest any. De fet, es tracta d’un dels cinc mercats on es fan “grans actuacions” de millora, tal com ha explicat el consistori. Els mercats del Besòs, la Boqueria, Galvany i la Mercè són els que completen aquest grup i, entre tots cinc, compten amb un pressupost de 2,1 milions d’euros.

EL D’HORTA, A L’ESPERA
Pel que fa al Mercat d’Horta, el passat mes de març es va anunciar una remodelació que preveia la rehabilitació de l’edifici. Encara no hi ha novetats en aquest sentit, però el president del mercat, Vicenç Bailón, preveu i espera que se sàpiga alguna cosa el mes vinent.

El projecte contempla conservar l’estructura i fer un nou tancament exterior de vidre.