Serà la catorzena desfilada de Cor d’Horta. Foto: CH

Ja és a tocar. Demà dissabte la Federació Cor d’Horta i Mercat celebrarà la seva 22a edició de la Festa del Comerç al carrer i la catorzena desfilada de moda, una jornada que ja és tot un referent al districte i que vol torna a aplegar molts visitants.

La fira comercial se celebrarà als carrers Tajo, Baixada del Mercat i a la plaça Eivissa i, com cada any, oferirà la possibilitat als botiguers associats de mostrar els seus productes als veïns i públic visitant que s’hi apropi. Des de l’eix calculen que en aquesta edició participaran 75 carpes de les botigues.

Al llarg de la jornada es faran diverses activitats per dinamitzar la festa, com ara tallers infantils i degustacions.

Un cop finalitzi la mostra de comerç arrencarà la desfilada de moda, on 22 botigues de l’associació –moltes repeteixen any rere any– exhibiran les seves propostes de cara a la temporada de tardor-hivern en una passarel·la al carrer Tajo.

La passarel·la no només oferirà botigues de moda, sinó que també hi haurà òptiques, amb les últimes tendències en ulleres, i perruqueries, que ensenyaran les seves propostes de pentinats.

“Les botigues treuen a la passarel·la els seus productes més vistosos o originals”, explica Raquel Júlvez, dinamitzadora de Cor d’Horta, “i esgoten bastant gènere”, afegeix.