Imatge de l’entrega del premi. Foto: Twitter (@BotigaCollell)

La botiga de moda Collell, situada al carrer Tajo i que forma part de l’Eix Comercial Cor d’Horta, ha rebut recentment el premi al Comerç més Innovador en el marc dels guardons anuals que entrega la Fundació Barcelona Comerç.

El jurat dels premis ha valorat la capacitat d’aquesta botiga de “fusionar un model de comerç tradicional amb l’esperit, tendències i essència del nou comerç del segle XXI”. A la botiga Collell són hereus dels comerciants que han treballat a Barcelona des de fa segles i que fan que llocs com Horta encara conservin un esperit de barri que al mateix temps s’obre a tota la ciutat. Tots els articles de Collell són ecològics. El negoci destaca per tenir molt en compte la cura del medi ambient i treballen sempre per un consum responsable i sostenible. Només comercialitzen marques respectuoses i amb responsabilitat social.

El caràcter innovador d’aquesta botiga també s’aprecia en la seva gran presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest) i en la voluntat de crear sinergies amb joves talents de la moda. La botiga conviu amb un petit espai d’una dissenyadora emergent de moda i ‘influencer’ (Vitrallet Studio).

TALENT I COMPROMÍS
Els premis Barcelona Comerç, que tenen com a objectiu premiar el talent i el compromís amb el comerç de proximitat, es van celebrar el passat 12 de novembre a l’Hotel Princesa Sofia. A l’acte hi van assistir 250 comerciants, autoritats i personalitats vinculades al món del, comerç, la política i la cultura i va estar presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, l’alcaldessa Ada Colau i el president de Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell.