El mercat es va inaugurar el 1969. Foto: Twitter (@ManuelConde7)

El Mercat del Carmel va celebrar entre el 14 i el 19 d’octubre el seu 50è aniversari amb un programa d’activitats que va arrencar amb la inauguració d’una exposició fotogràfica, el mateix dia 14, sobre la història d’aquest equipament.

L’endemà els actes van continuar amb la celebració de la taula rodona ‘El mercat avui, els mercats del futur’ i una degustació. Els tres dies següents el protagonisme va ser per a la música i el menjar. El ‘Music & Food & 50 anys de Mercat’ va programar el dia 16 una actuació de jazz i un ‘Bibliomercat’ especial, mentre que l’endemà va ser el torn d’una sessió de cant líric i de l’actuació musical de 40 parriba. El divendres 18 el programa va incloure una altra actuació de jazz, en aquest cas amb swing jazz. Per últim, el dissabte 19 els més petits van poder gaudir d’un taller infantil i a la nit es va fer el Tast de Nit, que va començar a les 8 del vespre i va acabar a les 12 de la nit. El públic també va poder gaudir de l’actuació musical de 40 parriba, d’una exhibició de karate i del concert de Rumba Alborada i Liquidación por Cierre.

NOU ESPAI CENTRAL
En paral·lel, el passat dia 15 també es va inaugurar la nova zona central del mercat, on a partir d’ara es faran totes les activitats per dinamitzar l’equipament. L’enderroc de dues illes de parades ha permès crear aquest nou espai.

Aquest mateix dia el mercat va rebre la visita de l’alcaldessa Colau, de la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín i la regidora del Districte, Rosa Alarcón.