Comerç i escoles

Foto: Ajuntament

En el marc del programa ‘El comerç i les escoles’, el passat 21 d’abril el Saló de Cent va acollir l’entrega de premis als guanyadors del concurs Punt de Llibre 2022.

Els premis han distingit 28 dissenys de punt de llibre, dels quals se n’han editat 200.000 còpies que s’estan repartint de manera gratuïta pels comerços de la ciutat des del dia de Sant Jordi.

Durant l’acte d’entrega, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín, va destacar la importància del comerç de proximitat per omplir de vida els barris. “A Barcelona tenim un comerç molt ric i divers”, va expressar Ballarín, que va afegir que a través del programa ‘El comerç i les escoles’ es creen “vincles” entre els infants i els comerciants.

Amb els ulls oberts

Qui va corroborar aquests vincles va ser Pròsper Puig, de la Cansaladeria Puig, de l’Eix Sant Andreu. “Quan venen els nens i nenes a la botiga, obren els ulls de bat a bat”, va relatar Puig, que va afirmar que, d’aquesta manera, els infants “descobreixen que al comerç de Barcelona hi ha oficis, futur i comunitat”.

Per la seva banda, Sergi Piera, propietari de Casa Piera, va dir que el programa ‘El comerç i les escoles’ permet ensenyar a la canalla “com es treballa en una botiga” i, de retruc –i molt important–, “fer valdre el petit comerç de la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram