La rua de Carnaval, un clàssic del Cor d’Horta. Foto: Cor d’Horta

El Carnaval de l’Eix Comercial Cor d’Horta va tornar a demostrar el passat dia 2 de març que és una de les grans festes que viu el barri al llarg de l’any. Una edició més, l’eix comercial va aconseguir que una gran quantitat de veïns, petits i grans, sortissin al carrer disfressats i amb ganes de passar-s’ho bé.

La diada festiva va arrencar al matí ben d’hora amb la visita als associats de l’eix, que ja estaven preparats amb les seves disfresses. A dos quarts d’onze va arrencar el taller de màscares a la plaça Bacardí, mentre que entre les dotze i la una del migdia es va fer la cercavila pels carrers de l’eix comercial amb el rei Carnestoltes com a gran protagonista.

A la tarda, concretament a partir de les cinc, va arribar el torn de la desfilada, que va arrencar a la plaça Juan Ponce i va passar pels carrers Calderón de la Barca, Llobregós, Pantà de Tremp, Dante Alighieri, Baixada de la Plana, Tajo, Passeig Maragall, Petrarca i va acabar a la plaça Bacardí.

CONCURS DE DISFRESSES
Per últim, a la mateixa plaça Bacardí es va celebrar el concurs de disfresses, que va servir per premiar les tres millors disfresses de la jornada. Des de Cor d’Horta valoren molt positivament i destaquen que es va superar la xifra rècord de participants.