Les fires al carrer, un clàssic del comerç local. Foto: Cor d’Horta

L’arribada del Nadal és, per al comerç local, sinònim de feina i vendes. En aquesta línia, la Federació de Comerç del Cor d’Horta ja ho té gairebé tot a punt per celebrar totes les activitats que cada any organitza durant aquestes dates.

El tret de sortida serà el pròxim 14 de febrer amb la cantada de Nadales a càrrec de l’Escola Heura, que tindrà lloc a la plaça d’Eivissa i servirà per a recaptar aliments per al Caliu. Dos dies més tard, el dia 16, arribarà el torn de la Fira de Nadal, que també es farà a la plaça Eivissa, a Pere Pau i a les Galeries d’Horta. Començarà a les 10 del matí i acabarà a les tres de la tarda i permetrà als veïns gaudir d’una oferta variada de productes nadalencs.

TIÓ I TRENET
Més endavant, el 22 de desembre, arribaran dos dels clàssics nadalencs de Cor d’Horta. Entre les 10 del matí i les dues del migdia els més petits podran fer cagar el Tió itinerant, que es mourà entre la rambla del Carmel, la plaça de les Masies, la plaça d’Eivissa i la plaça Bacardí. El mateix dia també es posarà en marxa el Trenet del Cor d’Horta, mentre que l’endemà es farà l’entrega de la carta al Pare Noel i el dia 27 la cercavila ‘Els ninos de la Llum’. L’última activitat del desembre serà el dia 28 amb el taller amb la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana.

‘BLACK SUNDAY’
D’altra banda, el passat 25 de novembre Cor d’Horta va celebrar la fira de Comerç al Carrer de tardor-Black Sunday, amb més de 50 parades. Des de l’entitat han destacat que va ser un “èxit rotund”.