El calendari ja està a la venda. Foto: Cor d’Horta

El calendari solidari de la Federació Cor d’Horta i Mercat ja és aquí. Com mana la tradició, des de la darrera setmana de l’any i durant el mes de gener, es pot obtenir a la seu de l’associació i a les botigues de l’eix comercial per arrencar l’any fent un gest solidari important.

Enguany el calendari ofereix 12 fotografies que retraten la realitat i la vida del barri d’Horta. Unes instantànies que van ser seleccionades per un jurat format per comerciants de l’associació i per persones relacionades amb el món de la fotografia. Prèviament, l’associació havia convidat els hortencs a enviar les seves fotografies mitjançant un concurs.

Segons informen des de Cor d’Horta, en van rebre d’històriques, algunes artístiques, sobre la Festa Major, l’enllumenat nadalenc o altres que reflecteixen el dia a dia en un dels barris emblemàtics de la ciutat. Els beneficis que es recaptin pel calendari aniran a parar a sis entitats i parròquies que treballen dia a dia per fer d’Horta un barri millor. Es tracta de la parròquia Sant Joan d’Horta, la de Sant Marcel, l’associació Vida Abundant, el CEJAC: Formació, Promoció, Inserció, la Fundació Temps i Compromís i el Banc Obrer Solidari d’Aliments.

Per altra banda, Cor d’Horta i Mercat ja està preparant les activitats de Carnestoltes. Aquest any els botiguers del mercat i dels voltants es tornaran a disfressar el dissabte de Carnestoltes, el 25 de febrer, amb el circ com a temàtica. Això serà al matí, ja que a la tarda se celebrarà la tradicional rua de Carnestoltes i posterior entrega de premis a les millors comparses.