Cor d’Horta fa un homenatge a les tapes. Foto: Arxiu

La Federació Cor d’Horta i Mercat va arrencar dijous passat la seva particular ruta gastronòmica De Tapes, un recorregut pel bo i millor de la cuina hortenca.

En aquesta ruta de tapes participen un total d’11 bars i restaurants d’Horta, els quals oferiran cada dijous fins al pròxim 13 d’octubre una tapa i una beguda a un preu d’1,95 euros.

L’activitat té lloc les tardes i vespres dels dijous, entre les sis de la tarda i les 11 de la nit, per tal d’aprofitar el bon temps de l’estiu i les ganes dels veïns i veïnes per gaudir del barri durant les hores de fresca.

Cor d’Horta, a més, ha posat a disposició dels clients una guia amb tots els establiments participants, la qual es pot trobar als equipaments municipals situats a Horta, als comerços associats a l’eix, a la seva oficina –passatge Vila i Rosell, 8– o al Mercat d’Horta. Per altra banda, també hi ha la possibilitat de descarregar-se un document PDF amb les tapes que es poden degustar.

Les creacions dels bars i restaurants hortencs posen molt d’èmfasi en la carn, amb tapes com ara patates fregides amb carn adobada, un minifrankfurt o fins i tot una suculenta broqueta de xoriço amb botifarra negra i blanca sobre una torrada. Tanmateix, la verdura i la fruita també tenen un paper important a la ruta, amb creacions com ara el pop i pinya amb patata al caliu, la broqueta de meló o la tapa de pa de focaccia sobre fulles fresques. Bon apetit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram