Una imatge de la presentació del concurs. Foto: Cor d’Horta

L’Eix Comercial Cor d’Horta va posar en marxa el passat 12 de març el concurs ‘Horta Enigmàtica’, una original iniciativa que proposa descobrir els comerços del barri a través d’un joc d’enigmes col·locats als aparadors dels 45 establiments col·laboradors del concurs. El concurs es va presentar el 28 de febrer a la sala Anna Monereo del col·legi Immaculada Concepció d’Horta.

Els enigmes que la gent ha de desxifrar, que estan directament relacionats amb el comerç en qüestió, han estat creats pels alumnes de l’Escola Immaculada Concepció d’Horta amb el suport de l’escriptor i enigmista hortenc Màrius Serra, que com de costum ha dut a terme una tasca marcada pel seu enginy.

Per participar en el concurs cal recollir a l’oficina del Cor d’Horta un ‘Solucionàrius’, la llibreta per apuntar les respostes dels enigmes. Cada concursant haurà de completar la llibreta amb les solucions per a casa comerç fins al 30 de juny, data en la qual es tancarà el termini de participació. Tots els concursants que hagin encertat totes les respostes competiran en una batalla final d’enigmes prevista per al mes de setembre. Els tres primers classificats de la final es repartiran 2.000 euros en vals de compra per bescanviar als comerços associats. 

Aquesta nova iniciativa forma part de les activitats organitzades en el marc de la campanya de l’Any del Comerç i la Cultura, que impulsen conjuntament l’Ajuntament i la Fundació Barcelona Comerç.