Concert Cor Horta

Un dels concerts fets durant l’Horta Cor d’Autor. Foto: Cor d’Horta

La música de diversos cantautors va ser protagonista al barri d’Horta entre el passat 21 de maig i el 3 de juny. Tal com explica la dinamitzadora de Cor d’Horta, Raquel Júlvez, es tracta d’una iniciativa, Horta Cor d’Autor, impulsada des del Centre Cívic Matas i Ramis i organitzada per l’eix comercial i que va consistir a muntar concerts en diferents punts del barri propers a comerços o, directament, en grans aparadors de botigues.

L’objectiu, afirma, era que tothom qui volgués pogués fer una ruta per establiments del barri escoltant música. D’aquesta manera, es va promocionar el comerç de proximitat i, alhora, les cançons dels cantautors que van participar.

Durant els 14 dies que va durar Horta Cor d’Autor, indica Júlvez, es va fer un concert per dia. El més important de tot és que la iniciativa, que té la col·laboració de l’Ajuntament, va tenir molt bona rebuda per part dels veïns i comerciants. Una reacció que mereix ser celebrada quan, tal com recorda Júlvez, aquesta és la primera vegada que es feia aquesta acció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram