El pròxim dia 6 de febrer comença la farsa-judici contra Mas, Ortega i Rigau per la consulta del 9N. En realitat, és una acusació contra tots els que vam col·laborar per fer possible aquella històrica jornada, ja sigui treballant-hi o votant amb independència –com m’agrada aquesta paraula!– del sentit del vot.

Anant encara més enllà, és una acusació contra el Parlament de Catalunya i la democràcia. No és una qüestió que afecta només els independentistes, és una qüestió que afecta a tots els demòcrates. És per aquesta raó que el màxim de gent possible hem d’anar a la mobilització organitzada per les entitats sobiranistes, sigui davant del TSJC o davant de la Ciutat de la Justícia. Malgrat que es tracti d’un dia feiner a primera hora del matí, hem de fer un petit sacrifici i qui treballa, si pot, demanar un dia de vacances.

Mas, Ortega i Rigau han de sentir l’escalf i el suport de la ciutadania democràtica, i els polítics independentistes del Parlament han de comprovar que poden confiar amb nosaltres, que quan arribin els dies que vindran hi serem per què ens hi juguem el ‘ser’. Com va escriure Vicent Andrés Estellés: “No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram